انجمن فرزندان ایران بزرگ
انجمن فرزندان ایران بزرگ
انجمن فرزندان ایران بزرگ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةدروازهأحدث الصورجستجوثبت نامورود

 

 مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:02 am

کساني که به گرافيک و نرم افزارهاي آن علاقه دارند حتما نام فتوشاپ، نرم افزار معروف Adobe را زياد شنيده اند. شايد بسياري اين نرم افزار را بهترين برنامه براي اصلاح و تغييرات عکس هاي خود بدانند. پس دست به کار شويد و 25 ترفند بسيار مفيد درباره اين نرم افزار را بياموزيد.

نكته 1: چگونه يك قسمت از يك سند را كه از چند لايه تشكيل شده كپي كنيم:

وقتي منطقه اي از يك سند را انتخاب كنيد و براي انجام عمل كپي كليدهاي Ctrl+C را مي فشاريد آن منطقه تنها از لايه انتخابي كپي مي شود. اما اگر شما بخواهيد از تمام اجزاي لايه ها در آن قسمت در يك لايه جديد كپي داشته باشيد مي توانيد با افزودن كليد Shift به كليدهاي Ctrl+C اين كار را انجام دهيد.

________________________________________


نكته 2: اسناد خود را در كنار هم مشاهده كنيد:

در ابتداي تاريخ فتوشاپ ( زمان زندگي دايناسورها ) وقتي تعدادي سند را باز مي كنيد فتوشاپ آنها را به صورت جلوي هم نمايش مي دهد. يعني تصاوير يكي پس از ديگري در جلوي هم باز مي شوند كه اين روش Cascading نام دارد . اما اگر بخواهيد به طور مثال 4 تصوير باز شده خود را كنار هم قرار دهيد كافيست از منوي Windows منوي Documents را باز كرده و گزينه Tile را انتخاب كنيد.

__________________________


نكته 3: حالت ارائه طرح به مشتري در فتوشاپ:

زمان آن فرا رسيده كه طرح نهايي خود را به مشتري نشان دهيد اما دوست نداريد مشتري بداند كه شما با فتوشاپ كار كرده ايد. دليل اين امر اين است كه مشتري بلافاصله ميگويد : (( با فتوشاپ كار مي كنيد؟ همسايه من هم اين برنامه را دارد )) و معناي اين حرف اين است كه پس همسايه من هم مي تواند اين طرح را بدون صرف هزينه برايم انجام دهد. براي اينكه بتوانيد از حالت ارائه تصوير در فتو بهره بگيريد مي توانيد كليد F را در صفحه كليد دو بار فشار داده و يك بار كليد Tab را بزنيد. مشاهده مي كنيد كه دور طرح را زمينه اي سياه پوشانده و منوها حذف شده اند.

________________________________________


نكته 4: رفت و آمد بين اسناد:

اگر با بيش از يك سند كار مي كنيد مي توانيد با فشردن كليدهاي Ctrl+Tab بين اسناد رفت و آمد كنيد.

________________________________________


نكته 5: مشاهده لايه فعال و مخفي كردن بقيه لايه ها:


اگر سند چند لايه اي داريد مي توانيد تنها لايه اي را كه روي آن كار مي كنيد مشاهده كنيد. اين كار را مي توانيد با فشار كليد Alt و كليك روي آيكن چشم در پالت Layers لايه مورد نظر انجام دهيد. براي مشاهده مجدد تمامي لايه ها اين كار را دوباره تكرار كنيد.

نكته 6: ايجاد انتخابهاي دايره شكل:

زماني كه يك دايره رسم مي كنيد فتوشاپ دايره را به طور پيش فرض از نقطه اي كه كليك مي كنيد رسم مي كند. شما مي توانيد با نگاه داشتن كليد Alt در زمان رسم دايره ، دايره را از مركز رسم نمائيد. اگر مي خواهيد دايره شما كاملا گرد باشد مي توانيد از كليد Shift استفاده كنيد.

________________________________________

نكته 7: حذف راهنماهاي خط كشي:

اگر در طرحتان ده ها راهنما براي خط كشي داريد و اكنون قصد حذف كردن آنها را داريد لازم نيست آنها را يكي يكي به بيرون از محيط سند درگ كنيد ، بلكه مي توانيد از منوي View گزينه Clear Guides را انتخاب كنيد.

________________________________________

نكته 8: تغيير تنظيمات Quick Mask:


اگر مي خواهيد رنگ قرمز در محيط Quick Mask محل انتخاب شما باشد يا اگر مي خواهيد از رنگ ديگري براي محيط Quick Mask استفاده كنيد كافي است بر روي آيكني كه توسط آن وارد اين محيط مي شويد دابل كليك كنيد.

________________________________________

نكته 9: حركت لايه انتخابي در بين لايه ها:

با استفاده از كليد ]+Ctrl مي توانيد لايه انتخابي خود را به زير لايه زيرين خود انتقال دهيد و با كليد [+Ctrl مي توانيد لايه انتخابي را به بالاي لايه هاي بالايي انتقال دهيد.

________________________________________

نكته 10: مخفي كردن حالت انتخاب:

براي اين كار كافي است پس از انجام عمل انتخاب كليدهاي Ctrl+H را بفشاريد . در اين حالت انتخاب شما حذف نمي شود بلكه تنها از ديد پنهان مي گردد و با هر بار نگاه داشتن كليد موس بر روي آن يا درگ كردن آن دوباره ظاهر مي گردد.

________________________________________


نكته 11: خلاص شدن از پيكسل هاي لبه اي سياه يا سفيد:

اگر روي تصويري با تركيبي از عكس هاي مختلف كار مي كنيد و تصويري را به آن اضافه مي كنيد كه داراي زمينه سفيد يا سياه بوده است احتمالا لبه هاي آن داراي پيكسل هاي سفيد يا سياه است. براي خلاص شدن از اين پيكسل ها از منوي Layer گزينه Matting و سپس بسته به رنگ مورد نظر يكي از گزينه هاي Remove White Matte يا Remove Black Matte را انتخاب كنيد.

________________________________________

نكته 12: RGB و CMYK را همزمان ببينيد:

اگر در حال كار روي يك سند RGB هستيد و مي دانيد كه تصوير به منظور چاپ در آخر به حالت CMYK در خواهد آمد، براي مشاهده تصوير نهايي در حالت CMYK و مقايسه آن با سند RGB فعلي مي توانيد از منوي Windows گزينه Document و سپس New Windows را انتخاب كنيد. با اين كار يك نماي ديگر از سند موجود باز مي شود. به سند اصلي خود برگرديد و به كار خود ادامه دهيد. مشاهده مي كنيد كه آنچه انجام مي دهيد روي سند CMYK شده نيز اعمال مي شود.

________________________________________

نكته 13: راهنما ي خط كشي را در محل دلخواه خود قرار دهيد:

اگر محل دقيقي را كه مي خواهيد خطوط راهنما را روي آنها قرار دهيد مي دانيد مي توانيد با استفاده از منوي View و گزينه New Guide و وارد كردن محل قرارگيري آنها در كادر محاوره اين خطوط را در محل دقيق خود قرار دهيد.

________________________________________

نكته 14: برگرداندن آخرين انتخاب:

اگر انتخابي انجام داده ايد و سپس از انتخاب خارج شده ايد و حال پس از انجام يك سري عمليات متوجه شده ايد كه به انتخاب خود نياز داريد، در صورتي كه انتخاب ديگري پس از آن انجام نداده باشيد مي توانيد با انتخاب Reselect از منوي Select آخرين انتخاب خود را ظاهر كنيد.

________________________________________


نكته 15: توليد كپي ها:

زماني كه دكمه يا زبانه يا هر چيز ديگري به وجود آورديد مي توانيد به سرعت آن را كپي كرده و به تعداد زياد تكثير كنيد. ابتدا كليد Ctrl را نگه داريد و سپس روي لايه اي كه مي خواهيد آن را كپي كنيد كليك نمائيد. ( اين كار انتخابي پيرامون هر آنچه در لايه است ايجاد مي كند)، سپس Alt+Ctrl را نگه داريد و هر تعدادي كه مي خواهيد درگ كنيد.

________________________________________

نكته 16: سريعترين راه از پيوند خارج كردن لايه ها:

اگر تعداد زيادي از لايه ها را به هم پيوند( Link ) كرده ايد و مي خواهيد سريعا آنها را از حالت پيوند خارج كنيد فقط كافي است كليد Alt را نگه داريد و مستقيما روي آيكن قلموي كوچك در دومين ستون كنار لايه فعال كليك كنيد. اين كار بلافاصله تمام لايه هاي متصل شده به لايه مذبور را از حالت پيوند خارج مي كند.

________________________________________


نكته 17: برگشت به حالت هاي پيش فرض فتوشاپ:

احساس مي كنيد كه مي خواهيد تمام تنظيمات فتوشاپ به حالتي كه Adobe در ابتدا تنظيم كرده بود برگردد؟ Shift+Alt+Ctrl را نگه داريد و سپس فتوشاپ را ببنديد . يك كادر محاوره از شما مي پرسد كه آيا مي خواهيد تنظيمات فتوشاپ به صورت پيش فرض برگردد.

________________________________________


نكته 18: چطور متن هاي كوچك خود را بسازيم تا در وب واضح باشند:

اين امكان كه Anti-Aliasing نام دارد در نوار Options ابزار تايپ قرار دارد كه با دو عدد حرف a در كار يكديگر نشان داده شده ست و حالت پيش فرض آن بر روي گزينه Sharp است . شما مي توانيد با تغيير اين گزينه ها فونت كوچك خود را واضح تر كنيد.

________________________________________

نكته 19: ترسيم خطوط مستقيم:

اگر در ترسيم خطوط مستقيم با ابزارهاي فتوشاپ مشكل داريد در هنگام رسم اين خطوط كليد Shift را نگه داريد.

________________________________________

نكته 20: خط راهنماي خط كشي را تغيير جهت بدهيد:

اگر يك خط راهنماي خط كشي افقي داريد و مي خواهيد سريعا آن را تبديل به يك خط راهنماي عمودي نمائيد كافي است كليد Alt را نگه داشته و بر روي خط راهنما كليك كنيد.

________________________________________

نكته 21: ايجاد لايه جديد در زير لايه انتخابي:

كافي است هنگام كليد بر روي آيكن New Layer كليد Ctrl را نگه داريد.

________________________________________

نكته 22: حذف لكه ها يا خراش هاي تصوير:

اگر تصويري داريد كه سطح آن داراي لكه، نقاط يا خراشهايي است يك ترفند كوچك براي حذف آنها وجود دارد. روي ابزار Blur كليك كنيد. در نوار Options ميزان Opacity ابزار را روي 20 % تنظيم و حالت Blend را به Lighten تغيير دهيد و شروع به نقاشي روي خراش ها كنيد . پس از چند ضربه متوجه مي شويد كه خراش ها به تدريج ناپديد مي شوند.

________________________________________

نكته 23: ادغام لايه هاي مرئي در يك حركت:

براي اين كار كافي است كليد هاي Ctrl+Shift+E را همزمان فشار دهيد.

________________________________________


نكته 24: گردش روي تصوير:


در حالت Full Screen براي پرش به بالاي تصوير كليد PageUp و براي پرش به پائين تصوير كليد PageDown را فشار دهيد. براي پرش به سمت چپ تصوير كليد Ctrl+PageUP و براي پرش به سمت راست تصوير كليد Ctrl+PageDown را فشار دهيد. براي پرش به گوشه بالاي سمت چپ كليد Home و براي پرش به گوشه پائين سمت راست كليد End را فشار دهيد.

_______________________________________

نكته 25: كنترل Tracking:



Tracking عبارت است از فضاي بين يك گروه از حروف يا كلمات . براي تنگ كردن اين فاصله به صورت بصري ( نه به صورت عددي ) يعني حذف فاصله بين يك گروه از حروف ، ابزار Type را برداريد و متن را هايلايت كنيد و سپس كليد جهت چپ + Alt را براي كم كردن فاصله و كليد جهت راست + Alt را براي اضافه كردن اين فاصله فشار دهيد.



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:03 am

مطمئنأ همگي شما با نرم افزار Adobe Photoshop آشنا هستيد؛ معروف ترين نرم افزار ويرايش عکس در جهان. در اين ترفند قصد داريم چند نکته بسيار مفيد هنگام کار با اين نرم افزار را به شما معرفي کنيم که ممکن است از چشمتان پنهان مانده باشد.
ساخت آلبوم در فتوشاپ:
هنگامي كه مجموعهاي تصوير داريم و مي خواهيم نمونه ي كوچكي از آنها را مانند آلبوم در كنار هم قرار دهيم از پنجره يFile/Automate/Contact sheet II را انتخاب ميكنيم، پنجرهاي باز ميشود در اين پنجره طول و عرض قسمتي را مي خواهيم تصاوير در آن چيده شود را ميدهيم و حساسيت تصاوير را در قسمت پايين اين پنجره تعداد ستون ها و رديف هاي تصاوير را سوال مي كند و در قسمت پايينتر نام فايل تصاوير را با چه فونت خطي بنويسد براي اينكه محل تصاوير دلخواه را وارد كنيم از بالاي صفحه Browse را كليك كرده و محل تصوير را مشخص ميكنيم سپس دگمه OK را كليك ميكنيم.
تغيير يك رنگ در تصوير:
ابتدا تصوير را باز كرده مدل آن را CMYK ميكنيم سپس از پنجرهي Image/Ajustment/Selectiv Color را انتخاب ميكنيم. پنجرهاي باز ميشود رنگ دلخواه را انتخاب مي كنيم و با جابه جا كردن مقدار رنگ هاي مختلف آن رنگ درتصوير تغيير مي كند. در كار طراحي پارچه هنگامي كه بخواهيم نمونه رنگهاي ديگري از پارچهي طراحي شده را تهيه كنيم از اين روش استفاده ميكنيم.
ريختن اطلاعات در فلاپي:
فلاپي ظرفيت كمي برابر 83/1 مگابايت دارد اگر تصاوير كوچك و يا با كيفيت پاييني داريد مي توانيد با فورمت Tiff آنها را در فلاپي ذخيره كنيم به اين صورت كه تصوير را در فتوشاپ باز مي كنيم سپس از پنجرهي File/Save as را كليك مي كنيم پنجرهاي باز ميشود. در قسمت بالاي اين پنجره فلاپي A را انتخاب و در قسمت فورمت Tiff را انتخاب ميكنيم. اگر وزن تصوير از ظرفيت فلاپي بيشتر باشد. ابتدا آن را Flatt كرده و با فورمت Jepg با كيفيت 5 يا 6 ذخيره ميكنيم.
روتوش عكس:
ابتدا عكس را در كامپيوتر اسكن ميكنيم و نور عكس را شبيه به عكس اصلي تنظيم مي كنيم. چون تصوير از روي عكس چاپ شده اسكن شده، تصوير داراي دانه هايي(گرين) در عكس براي از بين بردن آن ابتدا تصوير را در صورت رنگي بودن به RGB تبديل مي كنيم تا بتوانيم از *يلترها استفاده كنيم سپس از پنجره *يلتر Noise را انتخاب كرده و روي Dust & Scratches ميرويم. پنجرهاي باز مي شود Radius تصوير را محو ميكند و Threshold لايه هاي خاكستري رنگ در تصوير را از يكديگر مجزاتر ميكند. مي توانيم با جابه جا كردن اين دو متغيير بسياري از شكستگي هاي عكس را پنهان كنيم. سپس به وسيله ي ابزار استامپ شكستگي هاي بزرگتر را از بين مي بريم. اگر ترك ها داخل صورت بود بايد سرقلم كوچكتري را انتخاب كرد و براي اينكه در صورت سايه هاي نرمي وجود دارد غلظت قلم را كم ميكنيم و از چند محل نمونه ميگيريم.
Opacity:
در لغت به معني كدري و تاري ميباشد و در اينجا به معني مقدار غلظت تصوير مي باشد، يعني هرچه درصد آن بالا باشد واضح و هرچه پايين بيايد مقدار وضوح كم و تصوير به صورت ترام در ميآيد. براي تعيين مقدار Opacity بايد ابتدا تصوير را باز كرده و از پنجره ي window/Layer را كليك كرد و لايه ي آنرا صفر كرد سپس درصد آنرا از قسمت بالاي آيكون تغيير داد. مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Professional



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:03 am

مطمئنأ همگي شما با نرم افزار Adobe Photoshop آشنا هستيد؛ معروف ترين نرم افزار ويرايش عکس در جهان. در اين ترفند قصد داريم چند نکته بسيار مفيد هنگام کار با اين نرم افزار را به شما معرفي کنيم که ممکن است از چشمتان پنهان مانده باشد.
ساخت آلبوم در فتوشاپ:
هنگامي كه مجموعهاي تصوير داريم و مي خواهيم نمونه ي كوچكي از آنها را مانند آلبوم در كنار هم قرار دهيم از پنجره يFile/Automate/Contact sheet II را انتخاب ميكنيم، پنجرهاي باز ميشود در اين پنجره طول و عرض قسمتي را مي خواهيم تصاوير در آن چيده شود را ميدهيم و حساسيت تصاوير را در قسمت پايين اين پنجره تعداد ستون ها و رديف هاي تصاوير را سوال مي كند و در قسمت پايينتر نام فايل تصاوير را با چه فونت خطي بنويسد براي اينكه محل تصاوير دلخواه را وارد كنيم از بالاي صفحه Browse را كليك كرده و محل تصوير را مشخص ميكنيم سپس دگمه OK را كليك ميكنيم.
تغيير يك رنگ در تصوير:
ابتدا تصوير را باز كرده مدل آن را CMYK ميكنيم سپس از پنجرهي Image/Ajustment/Selectiv Color را انتخاب ميكنيم. پنجرهاي باز ميشود رنگ دلخواه را انتخاب مي كنيم و با جابه جا كردن مقدار رنگ هاي مختلف آن رنگ درتصوير تغيير مي كند. در كار طراحي پارچه هنگامي كه بخواهيم نمونه رنگهاي ديگري از پارچهي طراحي شده را تهيه كنيم از اين روش استفاده ميكنيم.
ريختن اطلاعات در فلاپي:
فلاپي ظرفيت كمي برابر 83/1 مگابايت دارد اگر تصاوير كوچك و يا با كيفيت پاييني داريد مي توانيد با فورمت Tiff آنها را در فلاپي ذخيره كنيم به اين صورت كه تصوير را در فتوشاپ باز مي كنيم سپس از پنجرهي File/Save as را كليك مي كنيم پنجرهاي باز ميشود. در قسمت بالاي اين پنجره فلاپي A را انتخاب و در قسمت فورمت Tiff را انتخاب ميكنيم. اگر وزن تصوير از ظرفيت فلاپي بيشتر باشد. ابتدا آن را Flatt كرده و با فورمت Jepg با كيفيت 5 يا 6 ذخيره ميكنيم.
روتوش عكس:
ابتدا عكس را در كامپيوتر اسكن ميكنيم و نور عكس را شبيه به عكس اصلي تنظيم مي كنيم. چون تصوير از روي عكس چاپ شده اسكن شده، تصوير داراي دانه هايي(گرين) در عكس براي از بين بردن آن ابتدا تصوير را در صورت رنگي بودن به RGB تبديل مي كنيم تا بتوانيم از *يلترها استفاده كنيم سپس از پنجره *يلتر Noise را انتخاب كرده و روي Dust & Scratches ميرويم. پنجرهاي باز مي شود Radius تصوير را محو ميكند و Threshold لايه هاي خاكستري رنگ در تصوير را از يكديگر مجزاتر ميكند. مي توانيم با جابه جا كردن اين دو متغيير بسياري از شكستگي هاي عكس را پنهان كنيم. سپس به وسيله ي ابزار استامپ شكستگي هاي بزرگتر را از بين مي بريم. اگر ترك ها داخل صورت بود بايد سرقلم كوچكتري را انتخاب كرد و براي اينكه در صورت سايه هاي نرمي وجود دارد غلظت قلم را كم ميكنيم و از چند محل نمونه ميگيريم.
Opacity:
در لغت به معني كدري و تاري ميباشد و در اينجا به معني مقدار غلظت تصوير مي باشد، يعني هرچه درصد آن بالا باشد واضح و هرچه پايين بيايد مقدار وضوح كم و تصوير به صورت ترام در ميآيد. براي تعيين مقدار Opacity بايد ابتدا تصوير را باز كرده و از پنجره ي window/Layer را كليك كرد و لايه ي آنرا صفر كرد سپس درصد آنرا از قسمت بالاي آيكون تغيير داد. مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Professional



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:04 am

اين نرم افزار امکانات و ابزارهاي قدرتمندي براي ترميم دارا مي باشد و استفاده از آنها نيز بسيار راحت بوده و با کمي تمرين مي توانيد در کاربرد آنها ماهر شويد.
1- ابزار Heading Brush Tool: براي به کار گيري اين ابزار ابتدا بايد عملبات نمونه برداري انجام شود (يعني يک نقطه را بعنوان نقطه اي که ترميم از آنجا سرچشمه مي گيرد انتخاب مي کنيم) براي نمونه برداري کافيست کليد ALT را نگه داشته و روي بخش دلخواه کليک کنيد، با اين کار شما داراي يک نسبت براي ترميم هستيد. توجه داشته باشيد که بعد از اين کار روي هر نقطهاي که کليک کنيد آن نقطه شبيه آن نقطه نمونه برداري شده مي گردد و اگر آن را حرکت دهيد به تناسب اندازه بين نقطه نمونه برداري و اولين کليک عمليات ترميم را انجام مي دهد.
در نوار Option آن تعداي گزينه است که به توضيح آن مي پردازيم.
1- Brush: نوع قلم آن را تعيين مي کند.
1- Diameter: اندازه قلم را تعيين مي کند.
2- Hardness: ميزان سختي و يا نرمي را تعيين مي کند.
3- Spacing: فاصله ميان کليک ها . قرارگيري تکه نمونه برداري شده است.
4- Angle: زاويه قلم را تعيين مي کند.
5- Roundness: ميزان گردي را تعيين مي کند.
2- Mode: حالت ترکيب رنگ را تعيين مي کند.
3- Source: تعيين مي کند عمليات ترميم براساس ناحيه نمونه برداري شده باشد و يا اينکه از يک Pattern سرچشمه بگيرد.
4- Aligned: نقاط را با هم تراز کند يا نکند.
5- Use All Layers: اگر فعال باشد عمليات ترميم در تمام لايه ها انجام مي شود.
2- Patch Tool: اين ابزار عمليات ترميم را بر اساس نمونه برداري ناحيه انتخابي انجام مي دهد. بدين صورت که ابتا ابزار را فعال آن بخشي که مي خواهيم تغيير کند را توسط خود اين ابزار انتخاب مي کنيم (اين ابزار در حالت عادي همانند Lasso Tool اين عمل را انجام مي دهد) بعد واحد ناحيه انتخابي خود شده و آن بخش را Drag مي کنيم و به ناحيه اي مي بريم که مي خواهيم جايگزين آن شود و در آنجا رها مي کنيم.
در بخش نوار Option آن اگر گزينه Source فعال باشد حالت همانند بالاست اما اگر گزينه Destination فعال باشد بخش مقصد درمبدا جايگزين خواهد شد. اگر گزينه Use Pattern را نيز بزنيد مي توانيد يک Pattern در جايگزيني استفاده کنيد.
3- Color Replacement: اين ابزار بوسيله کليد ALT از رنگ يک نقطه نمونه برداري و اگر آن را برروي بخش هاي ديگر بکشيم آن رنگ را روي رنگ اصلي مي کشد.
4- Clone Stamp Tool: بهترين و پرکاربرد ترين ابزار ترميم مي باشدو کارکرد بسيار راحتي نيز دارد. براي استفاده کافيست که ابتدا بوسيله کليد ALT از يک نقطه نمونه برداري کنيد، با کليک روي ناحيه بعدي فاصله بين آندو نقطه را در نظر گرفته و با حرکت آن بخش هاي مختلف را به حالت نقطه مبدا مي رساند.
در نوار Option شما برخلاف ابزارهاي قبل مي توانيد از شکل هاي پيش فرض نرم افزار براي انتخاب نوع قلم استفاده کنيد.
در بخش Opacity ميزان اشباغ رنگ تعيين مي شود که بخش جايگزين شده با چه شدت رنگي جايگزين گردد. بخش Mode هم ترکيب رنگ را تعيين مي کند
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:05 am

آموزش تغيير در رنگ دندان ها (مسواك زدن عكس ها)

سلام ،
حتما شما هم عكسهايي سراغ داريد كه مي خواهيد رنگ دندوناتون تو اون زيبا تر بشه، پس شايد آموزش زير به كارتون بياد

اول از همه دندونهايى که بايد سفيد بشه رو با lasso tool انتخاب ميکنيم
بعد به Select > Feather رفته و مقدار 2 رو براش انتخاب ميکنيد
نکته: Feather باعث ميشه که لبه هاى کارتون نرمى بخصوصى داشته باشه.

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Tooth1


حالا به Image > Adjustment > Hue /Saturation و يا مستقيمآ CTRL+U رفته و گزينه Yellow رو از قسمت Edit انتخاب بکنيد.

با کم کردن Saturation مقدار زردى دندون کم شده

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Tooth2


و با اضافه کردن Brightness به سفيدى و برق دندون اضافه ميشه.

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Tooth3

حالا با CTRL+D قسمتى رو که انتخاب کرده بوديد Deselect بکنين

اين نتيجه نهايي:


مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Tooth4
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:06 am

آموزش تغيير در رنگ دندان ها (مسواك زدن عكس ها)

سلام ،
حتما شما هم عكسهايي سراغ داريد كه مي خواهيد رنگ دندوناتون تو اون زيبا تر بشه، پس شايد آموزش زير به كارتون بياد

اول از همه دندونهايى که بايد سفيد بشه رو با lasso tool انتخاب ميکنيم
بعد به Select > Feather رفته و مقدار 2 رو براش انتخاب ميکنيد
نکته: Feather باعث ميشه که لبه هاى کارتون نرمى بخصوصى داشته باشه.

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Tooth1


حالا به Image > Adjustment > Hue /Saturation و يا مستقيمآ CTRL+U رفته و گزينه Yellow رو از قسمت Edit انتخاب بکنيد.

با کم کردن Saturation مقدار زردى دندون کم شده

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Tooth2


و با اضافه کردن Brightness به سفيدى و برق دندون اضافه ميشه.

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Tooth3

حالا با CTRL+D قسمتى رو که انتخاب کرده بوديد Deselect بکنين

اين نتيجه نهايي:


مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Tooth4
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:08 am

مطمئنأ همگي شما با نرم افزار Adobe Photoshop آشنا هستيد؛ معروف ترين نرم افزار ويرايش عکس در جهان. در اين ترفند قصد داريم چند نکته بسيار مفيد هنگام کار با اين نرم افزار را به شما معرفي کنيم که ممکن است از چشمتان پنهان مانده باشد.
ساخت آلبوم در فتوشاپ:
هنگامي كه مجموعهاي تصوير داريم و مي خواهيم نمونه ي كوچكي از آنها را مانند آلبوم در كنار هم قرار دهيم از پنجره يFile/Automate/Contact sheet II را انتخاب ميكنيم، پنجرهاي باز ميشود در اين پنجره طول و عرض قسمتي را مي خواهيم تصاوير در آن چيده شود را ميدهيم و حساسيت تصاوير را در قسمت پايين اين پنجره تعداد ستون ها و رديف هاي تصاوير را سوال مي كند و در قسمت پايينتر نام فايل تصاوير را با چه فونت خطي بنويسد براي اينكه محل تصاوير دلخواه را وارد كنيم از بالاي صفحه Browse را كليك كرده و محل تصوير را مشخص ميكنيم سپس دگمه OK را كليك ميكنيم.
تغيير يك رنگ در تصوير:
ابتدا تصوير را باز كرده مدل آن را CMYK ميكنيم سپس از پنجرهي Image/Ajustment/Selectiv Color را انتخاب ميكنيم. پنجرهاي باز ميشود رنگ دلخواه را انتخاب مي كنيم و با جابه جا كردن مقدار رنگ هاي مختلف آن رنگ درتصوير تغيير مي كند. در كار طراحي پارچه هنگامي كه بخواهيم نمونه رنگهاي ديگري از پارچهي طراحي شده را تهيه كنيم از اين روش استفاده ميكنيم.
ريختن اطلاعات در فلاپي:
فلاپي ظرفيت كمي برابر 83/1 مگابايت دارد اگر تصاوير كوچك و يا با كيفيت پاييني داريد مي توانيد با فورمت Tiff آنها را در فلاپي ذخيره كنيم به اين صورت كه تصوير را در فتوشاپ باز مي كنيم سپس از پنجرهي File/Save as را كليك مي كنيم پنجرهاي باز ميشود. در قسمت بالاي اين پنجره فلاپي A را انتخاب و در قسمت فورمت Tiff را انتخاب ميكنيم. اگر وزن تصوير از ظرفيت فلاپي بيشتر باشد. ابتدا آن را Flatt كرده و با فورمت Jepg با كيفيت 5 يا 6 ذخيره ميكنيم.
روتوش عكس:
ابتدا عكس را در كامپيوتر اسكن ميكنيم و نور عكس را شبيه به عكس اصلي تنظيم مي كنيم. چون تصوير از روي عكس چاپ شده اسكن شده، تصوير داراي دانه هايي(گرين) در عكس براي از بين بردن آن ابتدا تصوير را در صورت رنگي بودن به RGB تبديل مي كنيم تا بتوانيم از *يلترها استفاده كنيم سپس از پنجره *يلتر Noise را انتخاب كرده و روي Dust & Scratches ميرويم. پنجرهاي باز مي شود Radius تصوير را محو ميكند و Threshold لايه هاي خاكستري رنگ در تصوير را از يكديگر مجزاتر ميكند. مي توانيم با جابه جا كردن اين دو متغيير بسياري از شكستگي هاي عكس را پنهان كنيم. سپس به وسيله ي ابزار استامپ شكستگي هاي بزرگتر را از بين مي بريم. اگر ترك ها داخل صورت بود بايد سرقلم كوچكتري را انتخاب كرد و براي اينكه در صورت سايه هاي نرمي وجود دارد غلظت قلم را كم ميكنيم و از چند محل نمونه ميگيريم.
Opacity:
در لغت به معني كدري و تاري ميباشد و در اينجا به معني مقدار غلظت تصوير مي باشد، يعني هرچه درصد آن بالا باشد واضح و هرچه پايين بيايد مقدار وضوح كم و تصوير به صورت ترام در ميآيد. براي تعيين مقدار Opacity بايد ابتدا تصوير را باز كرده و از پنجره ي window/Layer را كليك كرد و لايه ي آنرا صفر كرد سپس درصد آنرا از قسمت بالاي آيكون تغيير داد. مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Professional



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:10 am

مطمئنأ همگي شما با نرم افزار Adobe Photoshop آشنا هستيد؛ معروف ترين نرم افزار ويرايش عکس در جهان. در اين ترفند قصد داريم چند نکته بسيار مفيد هنگام کار با اين نرم افزار را به شما معرفي کنيم که ممکن است از چشمتان پنهان مانده باشد.
ساخت آلبوم در فتوشاپ:
هنگامي كه مجموعهاي تصوير داريم و مي خواهيم نمونه ي كوچكي از آنها را مانند آلبوم در كنار هم قرار دهيم از پنجره يFile/Automate/Contact sheet II را انتخاب ميكنيم، پنجرهاي باز ميشود در اين پنجره طول و عرض قسمتي را مي خواهيم تصاوير در آن چيده شود را ميدهيم و حساسيت تصاوير را در قسمت پايين اين پنجره تعداد ستون ها و رديف هاي تصاوير را سوال مي كند و در قسمت پايينتر نام فايل تصاوير را با چه فونت خطي بنويسد براي اينكه محل تصاوير دلخواه را وارد كنيم از بالاي صفحه Browse را كليك كرده و محل تصوير را مشخص ميكنيم سپس دگمه OK را كليك ميكنيم.
تغيير يك رنگ در تصوير:
ابتدا تصوير را باز كرده مدل آن را CMYK ميكنيم سپس از پنجرهي Image/Ajustment/Selectiv Color را انتخاب ميكنيم. پنجرهاي باز ميشود رنگ دلخواه را انتخاب مي كنيم و با جابه جا كردن مقدار رنگ هاي مختلف آن رنگ درتصوير تغيير مي كند. در كار طراحي پارچه هنگامي كه بخواهيم نمونه رنگهاي ديگري از پارچهي طراحي شده را تهيه كنيم از اين روش استفاده ميكنيم.
ريختن اطلاعات در فلاپي:
فلاپي ظرفيت كمي برابر 83/1 مگابايت دارد اگر تصاوير كوچك و يا با كيفيت پاييني داريد مي توانيد با فورمت Tiff آنها را در فلاپي ذخيره كنيم به اين صورت كه تصوير را در فتوشاپ باز مي كنيم سپس از پنجرهي File/Save as را كليك مي كنيم پنجرهاي باز ميشود. در قسمت بالاي اين پنجره فلاپي A را انتخاب و در قسمت فورمت Tiff را انتخاب ميكنيم. اگر وزن تصوير از ظرفيت فلاپي بيشتر باشد. ابتدا آن را Flatt كرده و با فورمت Jepg با كيفيت 5 يا 6 ذخيره ميكنيم.
روتوش عكس:
ابتدا عكس را در كامپيوتر اسكن ميكنيم و نور عكس را شبيه به عكس اصلي تنظيم مي كنيم. چون تصوير از روي عكس چاپ شده اسكن شده، تصوير داراي دانه هايي(گرين) در عكس براي از بين بردن آن ابتدا تصوير را در صورت رنگي بودن به RGB تبديل مي كنيم تا بتوانيم از *يلترها استفاده كنيم سپس از پنجره *يلتر Noise را انتخاب كرده و روي Dust & Scratches ميرويم. پنجرهاي باز مي شود Radius تصوير را محو ميكند و Threshold لايه هاي خاكستري رنگ در تصوير را از يكديگر مجزاتر ميكند. مي توانيم با جابه جا كردن اين دو متغيير بسياري از شكستگي هاي عكس را پنهان كنيم. سپس به وسيله ي ابزار استامپ شكستگي هاي بزرگتر را از بين مي بريم. اگر ترك ها داخل صورت بود بايد سرقلم كوچكتري را انتخاب كرد و براي اينكه در صورت سايه هاي نرمي وجود دارد غلظت قلم را كم ميكنيم و از چند محل نمونه ميگيريم.
Opacity:
در لغت به معني كدري و تاري ميباشد و در اينجا به معني مقدار غلظت تصوير مي باشد، يعني هرچه درصد آن بالا باشد واضح و هرچه پايين بيايد مقدار وضوح كم و تصوير به صورت ترام در ميآيد. براي تعيين مقدار Opacity بايد ابتدا تصوير را باز كرده و از پنجره ي window/Layer را كليك كرد و لايه ي آنرا صفر كرد سپس درصد آنرا از قسمت بالاي آيكون تغيير داد. مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Professional



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: 120   مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:11 am

مطمئنأ همگي شما با نرم افزار Adobe Photoshop آشنا هستيد؛ معروف ترين نرم افزار ويرايش عکس در جهان. در اين ترفند قصد داريم چند نکته بسيار مفيد هنگام کار با اين نرم افزار را به شما معرفي کنيم که ممکن است از چشمتان پنهان مانده باشد.
ساخت آلبوم در فتوشاپ:
هنگامي كه مجموعهاي تصوير داريم و مي خواهيم نمونه ي كوچكي از آنها را مانند آلبوم در كنار هم قرار دهيم از پنجره يFile/Automate/Contact sheet II را انتخاب ميكنيم، پنجرهاي باز ميشود در اين پنجره طول و عرض قسمتي را مي خواهيم تصاوير در آن چيده شود را ميدهيم و حساسيت تصاوير را در قسمت پايين اين پنجره تعداد ستون ها و رديف هاي تصاوير را سوال مي كند و در قسمت پايينتر نام فايل تصاوير را با چه فونت خطي بنويسد براي اينكه محل تصاوير دلخواه را وارد كنيم از بالاي صفحه Browse را كليك كرده و محل تصوير را مشخص ميكنيم سپس دگمه OK را كليك ميكنيم.
تغيير يك رنگ در تصوير:
ابتدا تصوير را باز كرده مدل آن را CMYK ميكنيم سپس از پنجرهي Image/Ajustment/Selectiv Color را انتخاب ميكنيم. پنجرهاي باز ميشود رنگ دلخواه را انتخاب مي كنيم و با جابه جا كردن مقدار رنگ هاي مختلف آن رنگ درتصوير تغيير مي كند. در كار طراحي پارچه هنگامي كه بخواهيم نمونه رنگهاي ديگري از پارچهي طراحي شده را تهيه كنيم از اين روش استفاده ميكنيم.
ريختن اطلاعات در فلاپي:
فلاپي ظرفيت كمي برابر 83/1 مگابايت دارد اگر تصاوير كوچك و يا با كيفيت پاييني داريد مي توانيد با فورمت Tiff آنها را در فلاپي ذخيره كنيم به اين صورت كه تصوير را در فتوشاپ باز مي كنيم سپس از پنجرهي File/Save as را كليك مي كنيم پنجرهاي باز ميشود. در قسمت بالاي اين پنجره فلاپي A را انتخاب و در قسمت فورمت Tiff را انتخاب ميكنيم. اگر وزن تصوير از ظرفيت فلاپي بيشتر باشد. ابتدا آن را Flatt كرده و با فورمت Jepg با كيفيت 5 يا 6 ذخيره ميكنيم.
روتوش عكس:
ابتدا عكس را در كامپيوتر اسكن ميكنيم و نور عكس را شبيه به عكس اصلي تنظيم مي كنيم. چون تصوير از روي عكس چاپ شده اسكن شده، تصوير داراي دانه هايي(گرين) در عكس براي از بين بردن آن ابتدا تصوير را در صورت رنگي بودن به RGB تبديل مي كنيم تا بتوانيم از *يلترها استفاده كنيم سپس از پنجره *يلتر Noise را انتخاب كرده و روي Dust & Scratches ميرويم. پنجرهاي باز مي شود Radius تصوير را محو ميكند و Threshold لايه هاي خاكستري رنگ در تصوير را از يكديگر مجزاتر ميكند. مي توانيم با جابه جا كردن اين دو متغيير بسياري از شكستگي هاي عكس را پنهان كنيم. سپس به وسيله ي ابزار استامپ شكستگي هاي بزرگتر را از بين مي بريم. اگر ترك ها داخل صورت بود بايد سرقلم كوچكتري را انتخاب كرد و براي اينكه در صورت سايه هاي نرمي وجود دارد غلظت قلم را كم ميكنيم و از چند محل نمونه ميگيريم.
Opacity:
در لغت به معني كدري و تاري ميباشد و در اينجا به معني مقدار غلظت تصوير مي باشد، يعني هرچه درصد آن بالا باشد واضح و هرچه پايين بيايد مقدار وضوح كم و تصوير به صورت ترام در ميآيد. براي تعيين مقدار Opacity بايد ابتدا تصوير را باز كرده و از پنجره ي window/Layer را كليك كرد و لايه ي آنرا صفر كرد سپس درصد آنرا از قسمت بالاي آيكون تغيير داد. مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Professional



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:12 am

مطمئنأ همگي شما با نرم افزار Adobe Photoshop آشنا هستيد؛ معروف ترين نرم افزار ويرايش عکس در جهان. در اين ترفند قصد داريم چند نکته بسيار مفيد هنگام کار با اين نرم افزار را به شما معرفي کنيم که ممکن است از چشمتان پنهان مانده باشد.
ساخت آلبوم در فتوشاپ:
هنگامي كه مجموعهاي تصوير داريم و مي خواهيم نمونه ي كوچكي از آنها را مانند آلبوم در كنار هم قرار دهيم از پنجره يFile/Automate/Contact sheet II را انتخاب ميكنيم، پنجرهاي باز ميشود در اين پنجره طول و عرض قسمتي را مي خواهيم تصاوير در آن چيده شود را ميدهيم و حساسيت تصاوير را در قسمت پايين اين پنجره تعداد ستون ها و رديف هاي تصاوير را سوال مي كند و در قسمت پايينتر نام فايل تصاوير را با چه فونت خطي بنويسد براي اينكه محل تصاوير دلخواه را وارد كنيم از بالاي صفحه Browse را كليك كرده و محل تصوير را مشخص ميكنيم سپس دگمه OK را كليك ميكنيم.
تغيير يك رنگ در تصوير:
ابتدا تصوير را باز كرده مدل آن را CMYK ميكنيم سپس از پنجرهي Image/Ajustment/Selectiv Color را انتخاب ميكنيم. پنجرهاي باز ميشود رنگ دلخواه را انتخاب مي كنيم و با جابه جا كردن مقدار رنگ هاي مختلف آن رنگ درتصوير تغيير مي كند. در كار طراحي پارچه هنگامي كه بخواهيم نمونه رنگهاي ديگري از پارچهي طراحي شده را تهيه كنيم از اين روش استفاده ميكنيم.
ريختن اطلاعات در فلاپي:
فلاپي ظرفيت كمي برابر 83/1 مگابايت دارد اگر تصاوير كوچك و يا با كيفيت پاييني داريد مي توانيد با فورمت Tiff آنها را در فلاپي ذخيره كنيم به اين صورت كه تصوير را در فتوشاپ باز مي كنيم سپس از پنجرهي File/Save as را كليك مي كنيم پنجرهاي باز ميشود. در قسمت بالاي اين پنجره فلاپي A را انتخاب و در قسمت فورمت Tiff را انتخاب ميكنيم. اگر وزن تصوير از ظرفيت فلاپي بيشتر باشد. ابتدا آن را Flatt كرده و با فورمت Jepg با كيفيت 5 يا 6 ذخيره ميكنيم.
روتوش عكس:
ابتدا عكس را در كامپيوتر اسكن ميكنيم و نور عكس را شبيه به عكس اصلي تنظيم مي كنيم. چون تصوير از روي عكس چاپ شده اسكن شده، تصوير داراي دانه هايي(گرين) در عكس براي از بين بردن آن ابتدا تصوير را در صورت رنگي بودن به RGB تبديل مي كنيم تا بتوانيم از *يلترها استفاده كنيم سپس از پنجره *يلتر Noise را انتخاب كرده و روي Dust & Scratches ميرويم. پنجرهاي باز مي شود Radius تصوير را محو ميكند و Threshold لايه هاي خاكستري رنگ در تصوير را از يكديگر مجزاتر ميكند. مي توانيم با جابه جا كردن اين دو متغيير بسياري از شكستگي هاي عكس را پنهان كنيم. سپس به وسيله ي ابزار استامپ شكستگي هاي بزرگتر را از بين مي بريم. اگر ترك ها داخل صورت بود بايد سرقلم كوچكتري را انتخاب كرد و براي اينكه در صورت سايه هاي نرمي وجود دارد غلظت قلم را كم ميكنيم و از چند محل نمونه ميگيريم.
Opacity:
در لغت به معني كدري و تاري ميباشد و در اينجا به معني مقدار غلظت تصوير مي باشد، يعني هرچه درصد آن بالا باشد واضح و هرچه پايين بيايد مقدار وضوح كم و تصوير به صورت ترام در ميآيد. براي تعيين مقدار Opacity بايد ابتدا تصوير را باز كرده و از پنجره ي window/Layer را كليك كرد و لايه ي آنرا صفر كرد سپس درصد آنرا از قسمت بالاي آيكون تغيير داد. مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Professional



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:17 am

من یه قالب آماده پیدا کردم ،چطوری باید از اون استفاده کنم؟(منظورم اینه که تو چه محیطی باید اونو باز کنم،با توجه به اینکه من الان برناممو تو محیط visual studio نوشتم و برنامم دارای تعدادی button ,GridView ,... است.)

آیا این قالب های آماده ای که تو سایتا برای دانلود گذاشتن ،به راحتی قابل استفاده برای برنامه های تحت وب هستند؟



فایل پیوست شده
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Zip clubcard.zip (اندازه: 13.51 کیلو بایت / دفعات دانلود: 150)

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:19 am

توسط اين پالت مي توانيم عملياتي را که بر روي يک عکس انجام داده ايم ذخيره و اگر فايل ديگري باز کرديم با اعمال آن نرم افزار به طور خودکار تمامي عمليات ذخيره شده را برروي آن عکس نيز انجام دهد.
براي اين کار به پالت Actions رفته بعد گزينه Create a New Action را بزنيد با کليک برروي اين گزينه پنجره باز مي شود که از ما يک نام مي خواهد آن را وارد و روي دکمه Record کليک مي کنيم. از آن پس هر کاري که انجام دهيم ذخيره مي شود. هر کجا هم که خواستيم ديگر عمليات ذخيره سازي متوقف شود در پايين اين پالت روي دکمه ˱Stop کايک مي کنيم. و اگر خواستيم دوباره ذخيره شود روي دکمه Record o کليک مي کنيم.
حال عکس جديدي را باز کنيد به پالت Actions رفته و روي در آنجا در ليست آن Action را که ساخته ايد انتخاب و روي دکمهPlay کليک کنيد. در عرض چند ثانيه تمامي تنظيمات شما روي عکس جديد اعمال مي شود.
نکته: اگر در بين اين عمليات بخشي بود که نمي خواستين آن بخش اعمال شود، در سمت چپ پلت يک ستون وجود دارد که در آنها علامت تيک مشاهده مي شود، کافيست آن علامت را برداريد تا ديگر آن بخش اعمال نشود.



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:19 am

1- Undo State Change (CTRL+Z): اين گزينه کار ما را به يک مرحله به عقب بر مي گرداند.
2- Step Forward (SHIFT+CTRL+Z): توسط اين گزينه مي توان کارهايي که انجام داده ايم مرحله به مرحله به جلو برگردانيم.
3- Step Backward (ALT+CTRL+Z): توسط اين گزينه مي توانيم کارهايي که انجام داده ايم مرحله به مرحله به عقب برگردانيم.
نکته: براي استفاده از گزينه هاي بالا مي توان از پالت History نيز استفاده کرد.
4- Fade: ميزان تاثير اعمال يک *يلتر روي عکس را تعيين مي کند در مورد کاکرد آن در بخش *يلترها توضيح کامل مي دهيم.
5- Cut: عمليات بريدن از ناحيه انتخابي را انجام مي دهد.
6- Copy: براي نسخه برداري از ناحيه انتخابي به کار مي رود.
7- Copy Merged:
8- Paste (CTRL+V): براي چسباندن بخش انتخابي که توسط فرامين هاي Cut, Copy و ... به کار مي رود.
9- Paste Into (CTRL+SHIFT+V): براي چسباندن بخشي که در Clip Board ذخيره گرديده به محلي که ما آن را انتخاب کرده ايم؛ يعني بخشي که در حافظه موقت است را به محلي که ما توسط ابزارهاي ماتخاب ناحيه، انتخاب کرده ايم مي فرستند.
10- Clear (Delete): براي پاک کردن ناحيه اي که آن را انتخاب کرده ايم به کار مي رود.
11- Spell Check: متني که ما نوشتيم چک، و غلطهاي آن را تصحيح مي کند. براي اين کار کلمه مورد نظر را انتخاب بعد اين گزينه را
بزنيد، پنجره اي همانند پنجره روبرو نمايش داده مي شود. در کادر Not In Dictionary کلمه اي که غلط بوده است نوشته مي شود، در کادر Change To هر کلمه که بنويسيم و يا از ليست Suggestions انتخاب کنيم به جاي کلمه ما نوشته خواهد شد.
با کليک بر روي دکمه Change آن کلمه تعويض و با کليک برروي Change All کل غلط ها تصحيح مي گردند. با انتخاب کليد Ignore و Ignore All هيچ کدام از غلط ها تصحيح نمي گردند. با انتخاب دکمه Add آن کلمه درست شده و به سراغ کلمه بعد مي رود.


12- Find and Replace: براي پيدا کردن و جايگزين کردن کلماتي است که آنها را ما تعيين مي کنيم.
براي اين کار در کادر Find What نام کلمه اي که بايد تغيير کند نوشته بعد در کادر Change To کلمه که مي خواهيم جايگزين آن شود مي نيسيم بعد روي دکمه Change All کليک کنيد تا تغييرات اعمال شوند.


13- Fill: براي پر کردن يک ناحيه بوسيله رنگ مي باشد.
براي اين کار ابتدا ناحيه اي که مي خواهيم رنگ در آن اعمال شود را انتخاب و بعد اين گزينه را فعال در بخش Use گزينه هايي براي تاغيير رنگها مي باشد که مهمترين آنها Foreground Color و Background color مي باشد که رنگهايي که در پالت رنگ روي آنها باشد به روي ناحيه انتخابي مي فرستد.
Mode: حالت ترکيب رنگ با رنگ اصلي را تعيين مي کند.
Opacity: ميزان شدن رنگ را تعيين مي کند.



14- Stroke: يک نوار رنگي به دور ناحيه انتخابي مي گذارد.
1- Width: ضخامت نوار را تعيين مي کند.
2- Color: رنگ نوار را تعيين مي کند.
3- Location: محل قرارگيري آن نوار مي باشد
1- Inside: قرارگيري داخل 2- Center: قرارگيري در وسط 3- Outside: قرارگيري در خارج

15- Free Transform (CTRL+T): براي تغيير اندازه اشکال و نواحي انتخابي به کار مي رود. اين ابزار بسيار قوي و پرکاربرد است چون به جز بزرگ و کوچک کردن قابليت تغييرا حالت را تيز مهيا مي کند. بعد از انتخاب ايم گزينه دور ناحيه مورد نظر ما تعداد 8 عدد Handle (مربع هاي کوچک در گوشه و وسط خطوط) ظاهر مي گردد.
نکته 1: اگر هنگام تغيير اندازه کليد SHIFT را نگه داريد آن بخش با همان تناسب بزرگ و کوچک مي شود.
نکته 2: اگر هنگام تغيير اندازه کليد ALT را نگه داريد شکل از مرکز خود تغيير اندازه مي دهد و مرکز در جاي اصلي ثابت مي ماند و فقط تغيير اندازه مي دهد.
نکته 3: اگر هنگام تغيير اندازه کليد CTRL را نگه داريد امکان خواباندن شکل بر روي سطح را به ما مي دهد.
نکته 4: با انتخاب اين گزينه در وسط شکل يک دايره کوچک نيز ظاهر مي گردد، که با آن مي توانيم مرکز صدل موضوع را عوض نماييم.
16- Transform: اين ابزار داراي 10 زير گزينه ديگر است که هرکدام کاربرد خاصي دارند. در زير آنها را توضيح مي دهيم.
1- Align (CTRL+SHIFT+T): اين ابزار وضيفه تراز کردن بخشهايي که تغيير داده شده اند را عهده دار مي باشد.
2- Scale: عمليات تغيير اندازه را انجام مي دهد.
3- Rotate: وظيفه چرخاندن ناحيه انتخابي حول مرکز آن موضوع را دارد.
4- Skew: اين گزينه عمليات تغيير اندازه را انجام مي دهد به طوري مي نوانيم تک تک نقاط را تغيير دهيم و تاثير روي آن نقطه مشاهده گردد.
5- Discord: همانند Skew عمل مي کند فقط حساسيت بيشتري دارد.
6- Perspective: اين گزينه نيز عمليات تغيير اندازه را برروي تک تک نقاط انجام مي دهد با اين تفاوت که حالت تراز بين دو نقطه برقرار مي کند و با تغيير يک نقطه، نقطه مقابل آن هم تغيير مي کند.
7- Rotate 180: شکل را به ميزان 180 درجه مي چرخاند.
8-Rotate 90 CW: شکل را 90 درجه در جهت حرکت عقربه هاي ساعت مي چرخاند.
9- Rotate 90 CCW: شکل را 90 مرجه برخلاف جهت حرکت عقربه هاي ساعت مي چرخاند.
10- Flip Horizontal: ناحيه انتخابي را در جهت افقي بر مي گرداند.
11- Flip Vertical: ناحيه انتخابي را در جهت عمودي بر مي گرداند.
17-Color Setting (SHIFT+CTRL+K): براي تنظيم حالتهاي رنگي در نرم افزار به کار مي رود.
18- Key Board Shortcut (ALT+SHIFT+CTRL+K): براي قرار دادن يک کليد ميان بر روي گزينه هاي واقع در منو ها، پلت ها و يا ابزارها به کار مي رود. نحوه کار آن به صورت زير است.
1- Set : در انجا مي توانيم حالتهايي که خودمان ايجاد کرده اين ذخيره سازي نماييم نا در مواقع لزوم از آنها استفاده نماييم.
2- Shortcut For: در اين کادر تعيين مي کنيم که کليد ميانبر ما براي کدام يک از بخشهاي نرم افزار باشد که براي منوها، پالتها و ابزارهاي مي توان از آن کمک گرفت.
3- Application Menu Command: در اينجا اسامي منو ها (در صورت فعل بودن حالت Application Menu) قرار دارد که ما بايد ابتدا روي منوي دلخواه رفته روي فلش سمت راست آن کليک کنيم تا باز گردد. بعد روي گزينه مورد نظر کليک مي کنيم با اين کار يک کادر کوچک روبروي آن باز مي گردد که از ما مي خواهد کليدهاي ترکيبي خود را بزنيم بعد از زدن کليد ها، روي دکمه Accept کليک مي کنيم تا آن کليد ها نسبت داده شوند.
4- Undo: با اين گزينه مي توانيم يک مرحله به عقب برگرديم.
5- Use Default: اين گزينه تنظيمات ما را به حالت پيش فرض بر مي گرداند.
6- Add Shortcut: براي گذاشتن کليد ميانبر به کار مي رود.
7- Delete Shortcut: کليد ميان بر را از بين مي برد.
8- Summarize: تنظيمات ما را در غالب يک فايل HTML ذخيره سازي مي کند.



19- Preset Manager: توسط اين گزينه مي توانيم حالتهاي پيش فرض را در کل نرم افزار تغيير دهيم. و يا اينکه نام آنها را تغيير دهيم.
20- Preferences: تمامي تنظيمات کل نرم افزار در اين بخش واقع شده است و توسط آن مي توانيم آنها را به دلخواه خود تغيير دهيم. اين گزينه شامل 9 زير گزينه مي باشد.
1- General (CTRL+K): تنظيمات عمومي و کلي نرم افزار در اين بخش واقع شده است.
2- File Handing: در اين بخش تنظيمات مربوط به ذخيره سازي و تغييرات در فايلها قرار دارد.
3- Display & Cursers: در اين بخش تنظيمات مربوط به نمايش گزينه هاي و نمايش نشان گرها وجود دارد.
4- Transparency & Gamut: در اين بخش تنظيمات مربوط به چگونگي نمايش حالت شفافيت و رنگ خانه هاي شطرنجي در شفافيت قرار دارد.
5- Unit & Rulers: تنظيمات مربوط به خط کش و نوع نمايش آن در صفحه را دارا مي باشد.
6- Guides , Grids & Slices: تنظيمات مربوط به خطوط راهنما و نمايش رنگ آنها در صفحه را عهده دار مي باشد.
7- Plug-ins & Scratch Disks : توسط اين گزينه نحوه استفاه نرم افزار از فضاي ديسک سخت و بخش هاي آن تعيين مي گردد.
8- Memory & Image Cache: حالت هاي تنظيماتي ميزان استفاده از حافظه موقت (RAM) و پردازشگر سيستم (CPU) را تعيين مي کند.
9- File Browser: تنظيمات مربوط به حجم فايلها را تعييني مي کند.
نکته: براي برگرداندن تمامي تنظيمات به حالت اوليه در بخش General گزينه Reset All Warning Dialogs را مي زنيم.



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:20 am

ابزارRectangular Marquee Tool : همان طور که گفته شد اين ابزار براي انتخاب يک محيط به صورت چهارضلعي مي باشد. طريقه کارکرد آن به گونه بدين صورت است که ابتدا براي انتخاب ناحيه عمليات کشيدن و رها کردن را انجام مي دهيم. اين ابزار شامل گزينه هايي در Option Bar (نوار افقي در زير نوار منوها) مي باشد که به شرح آنها مي پردازيم.

1- New Selection: براي انتخاب اوليه يک بخش است و حالت تک انتخابي نيز ناميده مي شود.
2- Add to Selection: براي اضافه کردن يک بخش به بخش انتخابي قبلي است.(در هنگام فعال بودن ابزاهاي انتخابي، اين گزينه توسط کليد SHIFT بر نيز فعال مي شود.)
3- Subtract from Selection: براي کم کردن يک ناحيه از حالت انتخاب استفاده مي شود.(کليد معادل آن، کليد ALT مي باشد.)
4- Feather: ميزان گردي لبه ها را در موقع انتخاب تعيين مي کند، و توسط کادر عددي جلوي آن تنظيم مي گردد.
5- Style : حالت شکلي آن را تعيين مي کند که داراي سه حالت است:
1- Normal: حالت آزاد و دلخواه شکل است.
2- Fixed Aspect Ratio: توسط دو کادر روبروي آن تنظيم مي گردد و تعيين مي کند که شکل ما مستطيلي باشد و يا مربعي.
3- Fixed Size: يک اندازه و شکل ثابت دارد که ميزان آن توسط کادرهاي روبروي آن يعني Widthو Height تعيين مي گردد.
ما بقي گزينه هاي موجود در بخش Marquee از همين تنظيمات برخوردارند و احتياج به توضيح نيست.
در زير مي خواهم توشيحاتي کامل در مابقي ابزارهاي انتخاب ارائه دهم.
2- Lasso Tool: اين ابزار براي انتخاب به صورت آزاد به کار مي رود و تنظيمات روي نوار Option آن همانند Marquee مي باشد.
3- Polygonal Lasso Tool : از اين ابزار براي انتخاب هاي ريز و انتخابي هايي که تفاوت رنگي زيادي انجام مي گيرد استفاده مي شود. با انخاب آن و کليک روي اولين نقطه، مي توان ماوس را حرکت داد و روي محل هاي مشخص عکس که مي خواهيم در ناحيه انتخابي باشند کليک مي کنيم تا به نقطه اوليه برسيم و ناحيه انتخابي خود را ببنديم.
4- Magnetic Lasso Tool: از اين ابزار وقتي استفاده مي شود که تفاوت رنگي کاملاً مشخص باشد استفاده مي کنيم و نحوه کار آن است که ابتدا روي بخشي که مي خواهيم شروع کنيم کليک بعد به دور ناحيه مورد نظر حرکت مي دهيم اين ابزار به طور خودکار يک سري نقطه قرار مي دهد که ادامه ناحيه را مشخص مي کنند.
5- Magic Wand Tool: اين ابزار به صورت خودکار مناطقي که داراي اشباع رنگ يکنواحت مي باشد را انتخاب مي کند. با کليک بر روي يک رنگ مابقي مشابه آن رنگ در عکس انتخاب مي شود. بر روي Option Bar اين ابزار دو گزينه وجود دارد که در ما بقي نيست که به توضيح آن مي پردازيم.
1- Continues: در صورت غير فعال بودن اين گزينه، رنگ مشابه در کل عکس انتخاب مي شود؛ اما اگر فعال باشد رنگهاي در محدوده کليک تا جايي که آ« رنگ گستردگي داشته باشد انتخاب مي گردند.
2- Use All Layers: فعال بودن آن سبب مي شود اگر فايل ما چند لايه بود، رنگهاي مشابه در کل لايه ها انتخاب شوند.
نکته 1: در استفاده از دو ابزار بالا هر جا که به اشتباه نقطه اي روي عکس قرار گرفت، براي برگشتن به نقطه قبل از کليد Delete استفاده مي کنيم.
نکته 2: براي اينکه يک ناحيه انتخابي را از حالت انتخاب خارج کنيم از کليدهاي CTRL+D استفاده مي کنيم.
نکته 3: اگر بخواهيم آن بخشي را که انتخاب کرده ايم حرکت دهيم بايد بعد از انتخاب ابزار Move Tool را فعال و بعد آنرا حرکت دهيم. در اين حالت خود اصل بخش انتخابي حرکت مي کند و ناحيه زير آن به رنگ پس زمينه در مي آيد، اگر بخواهيم آن بخش باشد و يکي ديگر از آن داشته باشيم بايدابتدا کليد ALT را نگه داشته بعد عمليات حرکت دادن را انجام دهيم.
توضيحات در مورد منوي Select:
در اين منو گزينه هايي براي اداره کردن ابزارهاي انتخاب ناحيه موجود مي باشد.
1- (CTRL+A)All: با اينتخاب اين گزينه کل عکس انتخاب خواهد شد.
2- Deselect (CTRL+D): اين گزينه ناحيه انتخابي را از حالت انتخاب خارج مي سازد.
3- Reselect (CTRL+SHIFT+D): اين گزينه ناحيه قبلي انتخابيمان را به ما مي دهد.
4- Inverse (CTRL+SHIFT+I): ناحيه انتخابي را به حالت معکوس در مي آورد، يعني نواحي انتخابي را از حالت انتخاب خارج و نواحي که انتخاب شده نيستند به حالت انتخاب شده مي برد.
5- Color Range: با انتخاب اين گزينه پنجره با مي شود که از طريق آن مي توان نواحي را براساس شباهت رنگ انتخاب کرد. در زير با توضيح گزينه هاي آن مي پردازيم.
1- Select": تعيين مي کند که چه رنگي مورد انتخاب قرار گيرد. اگر در حالت پيش فرض يعني Sampled Colors باشد مي توانيم با کليک روي بخش هاي مختلف روي عکس در کادر کوچک و يا خود عکس نواحس مورد نظر را انتخاب کنيم.
2- Fuzziness: ميزان حساسيت رنگي براي انتخاب ناحيه را تعيين مي کند.
3- Selection Preview: براي انتخاب نوع نمايش عکس اصلي است.
4- Invert: رنگها را به صورت معکوس نمايش مي دهد.

6- Feather (CTRL+SHIFT+D): براي تعيين ميزان گردي لبه هاي ناحيه انتخابي است و فرق آن با Feather در نوار Option در اين است که استفاده از آن قبل از انتخاب ناحيه کاربرد دارد اما نوسط اين گزينه بعد از انتخاب نيز مي توان لبه هاي ناحيه انتخابي را گرد نمود.
7- Modify : اين گزينه داراي چهار زير گزينه است که باعث ايجاد تغييرات در ناحيه انتخابي مي شوند.
1- Border: باعث مي شود يک حاشيه به دور ناحيه انتخابي بدهد.
2- Smooth: براي نرم کردن لبه ها و اطراف ناحيه انتخابي مي باشد.
3- Expand: توسط اين گزينه مي توان ناحيه انتخابي را از مرکز همان ناحيه بزرگتر نمود و آن را گسترش داد.
4- Contract: توسط اين گزينه مي توان از وسعت ناحيه انتخابي کاست.
8- Grow: باعث رشد ناحيه انتخابي ما در همان رنگي که در مرکز ناحيه انتخابي ما است مي شود.
9- Similar: همانند گزينه Grow عمل مي کند با اين تفاوت که حساسيت بيشتري در انتخاب هادارد.
10- Transform Selection: براي بزرگتر و يا کوچکتر کردن ناحيه انتخابي به صورت دستي به کار مي رود.
11- Save Selection: بعد از انتخاب يک ناحيه مي توانيد آن را ذخيره کنيد تا اگر دوباره آن را بازکرديد بتوانيد از آن استفاده کنيد.
1- Document: نام فايل را تعيين مي کند.
2- Channel: کانال عکس را تعيين مي کند.
3- Name: نام ناحيه انتخابي را تعيين مي کند.
12- Load Selection: براي اينکه حالت ذخيره سازي شده ار دوباره فراخواني کنيد از آن استفاده مي شود.
نکته مهم: براي اينکه ناحيه انتخابي ذخيره سازي شده ما هميشه باقي بماند، بايد فايل اصلي خود را به صورت يک فايل PSD ذخيره سازي نماييم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:21 am

در اين پالت همان طور که توضيح داده شد لايه ها نگهداري مي شوند و برايتغيير روي لايه ها مي توان از آن استفاده کرد که در زير به توضيح امکانات اين پالت مي پردازيم.
بر فرض مثال وقتي که ما يک نوشته را توسط ابزار Text Tool روي تصوير مي اندازيم، اين نوشته يک لايه باري خوددر اين پالت مي سازد که مي توان از طريق آن نوشته را تغيير داد. براي تغيير رنگي و ظاهري نوشته، ما بايد روي لايه Text کليک راست و گزينه Bending Options را انتخاب کنيم با انتخاب اين گزينه پنجره اي همانند زير نمايش داده مي شود که مي توان ظاهر يک متن يا شکل را به صورت دلخواه تبديل کرد. بيشتر کاربرد اين گزينه روي متون است و براي زيبايي آنها بسيار موثر مي باشد.
گزينه هاي زيادي دارد که توسط آنها مي توانيم انواع تغييرات را روي لايه هاي خود اعمال کنيم و آنها را به بهترين و راحت ترين حالت زيبا کنيم که اين تنظيمات را هم مي توانيم خود ايجاد کنيم هم توسط گزينه هاي پيش فرض خود نرم افزار بوجود آوريم که از تنوع زيادي برخودار مي باشد.
در زير به توضيح گزينه هاي آن اين پنجره مي پردازيم.
براي کابرد بهتر از اين گزينه بهتر آن است که شما با سلسقه خود تک تک گزينه ها را تغيير دهيد تا به حالت مطلوبي دست پيدا کنيد.

1- Drop Shadow: براي قراردادن يک سايه پشت نوشته ها از آن استفاده مي شود.
2- Inner Shadow: براي گذاشتن يک سايه به داخل لايه استفاده مي شود.
3- Outer Shadow: براي قراردادن سايه خارجي استفاده مي شود.
4- Inner Glow: براي گذاشتن يک درخشش داخلي برروي لايه ها است.
5- Bevel and Emboss: براي برجسته يا فرو بردن لايه به کار مي رود از حالت هاي رنگي و Texture کمک مي گيرد.
6- Satin: براي ترکيب نا منظم يک رنگ با رنگ اصلي لايه به کار مي رود.
7- Color Overlay: رنگ اصلي لايه را تعيين مي کند.
8- Gradient Overlay: براي تعيين رنگ اصلي لايه توسط يک شيب رنگ به کار مي رود.
9- Pattern Overlay: براي پر کردن رنگ اصلي لايه توسط يک عکس از عکس هاي آماده اي که نرم افزاردر اختيار کاربر گذاشته استفاده مي شود.
10- Stroke: اين گزينه باعث مي شود که يک نوار رنگي دور لايه مورد نظر را بگيرد.
نکته: در بخش Styles اين پنجره تعداد زيادي حالت آماده خود نرم افزار قرار دارد که تعداد از آنها در ابتدا موجود هستند و مابقي را بايد فراخواني نمود. براي اين کار ابتدا روي بخش Styles کليک کنيد بعد روي فلش سمت راست پنجره کليک در بخش انتهايي آن تعدادي
گزينه است که آنها همان حالتهاي آماده خود برنامه مي باشند روي هر کدام که خواستيد کليک و يک پنجره مي آيد که داراي سه گزينه است اگر گزينه OK را يزنيد تمام Style هاي قبلي از اين کادر رفته و اين Style ها جاي آ«ها را مي گيرند؛ اگر روي Cancel کليک کنيد هيچ تغييري نمي بينيد و اگر روي Append کليک کنيد Style هاي قبلي مي مانند و Style هاي جديد در کنار آنها قرار مي گيرند.
نکته: مي توان براي Load کردن Style ها از گزينه Load Styles نيز استفاده نمود. و براي ذخيره سازي آنها از Save Style کمک گرفت.
نکته مهم: هر موقع ما يک عکس را در محيط باز کنيم و در پالت Layers روي آن کليک راست کنيم گزينه Bending Option غير فعال است(البته تمامي ابزارهاي ويرايشي لايه غير فعال است چون آن لايه را با نام Background شناسايي مي کند.) براي فعال شدن امکانات لايه بايد روي آن دوبار کليک کنيد يک پنجره باز مي شود که از ما نام مي خواهد يک نام به آن مي دهيم و OK مي کنيم؛ حال مي توانيم روي لايه خود تغييرات را اعمال کنيم.

توضيح مابقي گزينه ها:
در بالاي پالت تعدادي گزينه وجود دارد که عبارتند از:
LOOK:
1- Transparent: بخش هاي شفاف ديده شوند يا نشوند.
2- Image Pixel: با انتخاب آن نمي توان از ابزارهاي ويرايشي لايه مربوطه عکس استفاده کرد.
3- Position: براي غير قابل حرکت کردن يک لايه است.
4- All: تمام حالتهاي بالا را با هم دارد.
Fill: ميزان شدت رنگ را تعيين مي کند که بين 0 تا 100 مي باشد.
Opacity: ميزان شفافيت را تعيين مي کند که بين 0 تا 100 مي باشد.
در زير به توضيح ابزارهاي بخش پاييني پالت توجه کنيد.
1- Delete Layer: براي پاک کردن يک لايه از آن استفاده مي شود.
2- Create a New Layer: براي ايجاد يک لايه جديد ازآن استفاده مي شود.
3- Create a new Fill or Adjustment layer: با نگه داشتن کليک چپ روي آن کادري باز و شامل تعدادي گزينه براي پرکردن رنگ و ايجاد تغييرات رنگي به ما مي دهد.
4- Create a new Set: براي قراردادن يک Set است که براي طبقه بندي لايه ها است.
5- Add Mask Layer: براي ايجاد يک لايه Mask استفاده مي شود.
6- Add a new Layer Style: تمامي امکانات Bending Option را در اختيار ما قرار مي

دهد.



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:22 am

برای طراحی یک کارت ویزیت اول یک صفحه جدید باز میکنیم | Ctrl+n

ابعاد >
طول : 8.6 cm عرض : 4.8 cm

کیفیت : 300 DPI

مود رنگی : CMYK

همیشه از اطراف طرح خود نیم سانتی مترفاصله بگیرید که در زمان چاپ و برش و خطای احتمالی برش طرح ناقص نشود

حداقل اندازه فونت را 8 در نظر بگیرید

برای زمینه تصویر خود هم از رنگهای ترجیحا 2 رنگ استفاده کنید

انتخاب رنگ از همه اینا واجب تره
هیچ وقت رنگ توی مانیتور با این که سیستم Cmyk شده با رنگ چاپ جور در نمیاد
باید 20 تا چاپ کنید تا دستتون بیاد قضیه از چه قراره



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:23 am

حتما"پيش اومده كه وقتي كه قصد دانلود نرم افزاري رو داشتيد ؛ پك هاي شكيل اون نرم افزار توجه شما رو جلب كرده و به قولي كلاس اون نرم افزار رو بالا برده :

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack

حالا با هم روش ساخت همچين جعبه اي رو مرور مي كنيم :

1 - برنامه ي فتوشاپ رو اجرا و سندي با مشخصات حدودا" 500 در 500 پيكسل و Resolution (وضوح تصوير) 150 و پشت زمينه اي Transparent و يا سفيد رنگ ايجاد مي كنيم .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack1
همونطور كه مي بينيد اين 2 وجه از 3 وجه اين جعبه قابل ديده ؛ پس مي بايست 2 وجه رو طراحي كنيم كه يكي قسمت جلوي جعبه و ديگري قسمت كناري و باريكتر جعبه .
وجوه رو با ايجاد 2 شكل 4 گوش چه با ابزار انتخاب و چه توسط shape ها ايجاد مي كنيم .

2 - دو مستطيل ؛ يكي با ابعاد 320 در 400 پيكسل براي جلوي جعبه و ديگري با ابعاد 70 در 400 پيكسل براي وجه كناري جعبه و با زمينه ي سفيد ايجاد مي كنيم . (ابعاد از پنجره ي info قابل تنظيمه)
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack2
3 - حالا طرح دلخواهمون رو روي ابعاد اعمال مي كنيم ؛ پيشنهاد مي كنم براي ذهنيت بيشتر از جعبه ، مستطيل ها رو به هم نزديك كنيد . بعد از تثبيت هر طرح لايه هاي اون وجه رو تبديل به يك لايه مي كنيم . (Ctrl+E)
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack3
4 - ابزار Free Transform يا Ctrl+T رو روي لايه ي وجه اصلي جعبه اعمال مي كنيم و با نگه داشتن هم زمان سه كليد Ctrl+Ali+Shift و كشيدن ماوس به طرف پائين (روي گوشه ي سمت راست و پائين لايه) زاويه ي دلخواهتون رو اعمال كنيد .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack4
5 - براي وجه جانبي هم طبق شماره ي 4 عمل كرده و لايه ها رو به هم نزديك مي كنيم .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack5
6 - لايه ي وجه جانبي (وجه كوچك) رو از پالت لايه ها فعال مي كنيم و از قسمت New Adjestment Color واقع رو پائين پالت لايه ها Heu/Saturation رو فعال و Lightness رو روي 30- تا 40- تنظيم مي كنيم .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack6
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack6_2
7 - اگه كل فضاي شما تاريكتر شد ؛ با فعال نمودن لايه ي Heu/Saturation و گرفتن كليد Alt و انتخاب لايه ي وجه كوچك افكت Lightness رو فقط به اون لايه اعمال كنيد . حالا وجه كوچك مي بايست تاريك تر شده باشه ( با تصوير شماره 5 مقايسه كنيد) .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack7
8 - در پايان هم مي تونين مثلثي شبيه شكل شماره 8 زير همه لايه ها به جهت سايه و افكت Drop Shodow ايجاد كرده و با پس زمينه ي سفيد و كمي Contrast به نتيجه ي دلخواه برسيد .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack8
خسته نباشيد ! كار به پايان رسيد ؛ حالا بشينيد و از تماشاي جعبه ي زيباي نرم افزارتون لذت ببريد ! مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Professional
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Sample_pack



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:24 am

<P align=right>حتما"پيش اومده كه وقتي كه قصد دانلود نرم افزاري رو داشتيد ؛ پك هاي شكيل اون نرم افزار توجه شما رو جلب كرده و به قولي كلاس اون نرم افزار رو بالا برده :
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack

حالا با هم روش ساخت همچين جعبه اي رو مرور مي كنيم :

1 - برنامه ي فتوشاپ رو اجرا و سندي با مشخصات حدودا" 500 در 500 پيكسل و Resolution (وضوح تصوير) 150 و پشت زمينه اي Transparent و يا سفيد رنگ ايجاد مي كنيم .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack1
همونطور كه مي بينيد اين 2 وجه از 3 وجه اين جعبه قابل ديده ؛ پس مي بايست 2 وجه رو طراحي كنيم كه يكي قسمت جلوي جعبه و ديگري قسمت كناري و باريكتر جعبه .
وجوه رو با ايجاد 2 شكل 4 گوش چه با ابزار انتخاب و چه توسط shape ها ايجاد مي كنيم .

2 - دو مستطيل ؛ يكي با ابعاد 320 در 400 پيكسل براي جلوي جعبه و ديگري با ابعاد 70 در 400 پيكسل براي وجه كناري جعبه و با زمينه ي سفيد ايجاد مي كنيم . (ابعاد از پنجره ي info قابل تنظيمه)
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack2
3 - حالا طرح دلخواهمون رو روي ابعاد اعمال مي كنيم ؛ پيشنهاد مي كنم براي ذهنيت بيشتر از جعبه ، مستطيل ها رو به هم نزديك كنيد . بعد از تثبيت هر طرح لايه هاي اون وجه رو تبديل به يك لايه مي كنيم . (Ctrl+E)
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack3
4 - ابزار Free Transform يا Ctrl+T رو روي لايه ي وجه اصلي جعبه اعمال مي كنيم و با نگه داشتن هم زمان سه كليد Ctrl+Ali+Shift و كشيدن ماوس به طرف پائين (روي گوشه ي سمت راست و پائين لايه) زاويه ي دلخواهتون رو اعمال كنيد .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack4
5 - براي وجه جانبي هم طبق شماره ي 4 عمل كرده و لايه ها رو به هم نزديك مي كنيم .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack5
6 - لايه ي وجه جانبي (وجه كوچك) رو از پالت لايه ها فعال مي كنيم و از قسمت New Adjestment Color واقع رو پائين پالت لايه ها Heu/Saturation رو فعال و Lightness رو روي 30- تا 40- تنظيم مي كنيم .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack6
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack6_2
7 - اگه كل فضاي شما تاريكتر شد ؛ با فعال نمودن لايه ي Heu/Saturation و گرفتن كليد Alt و انتخاب لايه ي وجه كوچك افكت Lightness رو فقط به اون لايه اعمال كنيد . حالا وجه كوچك مي بايست تاريك تر شده باشه ( با تصوير شماره 5 مقايسه كنيد) .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack7
8 - در پايان هم مي تونين مثلثي شبيه شكل شماره 8 زير همه لايه ها به جهت سايه و افكت Drop Shodow ايجاد كرده و با پس زمينه ي سفيد و كمي Contrast به نتيجه ي دلخواه برسيد .
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Pack8
خسته نباشيد ! كار به پايان رسيد ؛ حالا بشينيد و از تماشاي جعبه ي زيباي نرم افزارتون لذت ببريد ! مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Professional
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Sample_pack



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
Admin
Admin



Posts : 273
Join date : 2011-10-19
Age : 32
Location : keleis

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Empty
پستعنوان: رد: مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)    مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 24, 2011 9:25 am

من يه آموزش خوب و به درد بخور از Photoshop داشتم كه گفتم شايد به درد شما هم بخوره
(اگه هدر سايت خودمون رو هم ببينيد يه نماي مشابه اي از اين آموزش داره )

اين آموزش :

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  BoomLight_Pic1

1 - ‌در ابتدا يك فايل جديد ايجاد نماييد. من براي اين كار فايلي با اندازه 600 پيكسل در 100 پيكسل ايجاد كردم. سپس كليد D‌ را بفشاريد تا رنگهاي شما به حالت Default تبديل شوند.

2- سپس از منوي Filter گزينه Render\Clouds‌را انتخاب كنيد.

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  BoomLight_Pic2

3- بعد از آن از منوي Filter گزينه Pixelate\Mosaic را انتخاب كنيد و سپس مقدار 15 را وارد كنيد.


4- حالا بايد مقداري Blur‌ به طرح خود بدهيد. براي اينكار گزينه Radial Blur را از منوي Filter\Blur انتخاب كنيد و مقدار Amount را برابر 20 و مقدار Blur Method‌ را برابر Zoom قرار دهيد.


مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  BoomLight_Pic4

5- سپس از بايد گزينه Emboss‌ را منوي Filter\Stylize انتخاب كنيد. پس از انتخاب كردن آن مقادير زير را وارد كنيد:

Angle : 135
Height : 10
Amount : 170


6- بعد از آن از منوي Filter‌ گزينه Brush Strokes\Accented Edges‌ را انتخاب كنيد و مقادير زير را وارد كنيد:

Width : 2
Brightness : 38
Smoothness : 5

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  BoomLight_Pic6

7- سپس گزينه Filter\Stylize\Find Edges را انتخاب كنيد.


8- سپس كليد Ctrl+I را بفشاريد تا رنگهاي طرح شما Invert شوند.


9- حالا دوباره منوي Filter‌ برويد و گزينه Blur\Radial Blur را انتخاب كنيد. مقدار Amount‌ را برابر 60 و مقدار Blur Method را برابر Zoom قرار دهيد.

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  BoomLight_Pic9

10- حال كليدهاي Ctrl+L را بفشاريد تا پنجره مربوط به تنظيم Level نمايان شود سپس در محلي كه در شكل روبرو مشخص شده است عدد 60 را وارد كنيد.


مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  BoomLight_Pic10

11- حالا دو مرحله قبل (مرحله 9 و 10) را دوباره انجام دهيد اما اين بار مقدار Radial Blur‌ را به 20 و Level را به 200 تغيير دهيد.

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  BoomLight_Pic11

12- حالا به منوي Image‌ رفته و از قسمت Adjustment گزينه Brightness/Contrast‌ را انتخاب كنيد و مقدار Contrast را برابر 30+ قرار دهيد.


13- حال طراحي شما تا حدودي به پايان رسيده است و فقط بايد آنرا رنگي كنيد براي اينكار يك لايه جديد (بالاي همين لايه‌اي كه كارهاي قبلي را بر روي آن انجام داديد) ايجاد كنيد و آنرا از رنگ مورد نظر خود پر كنيد. سپس حالت Blend Mode لايه را در حالت Color‌ قرار دهيد.

مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)  BoomLight_Pic13



اميدوارم اين آموزش مفيد واقع شده باشد.



بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://kbirb.yours.tv
 
مقالات آموزشي فتوشاپ (Photoshop)
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» مقالات آموزشي CSS
» ابزار هاي انتخاب در فتوشاپ

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن فرزندان ایران بزرگ  :: بخش: طراحی وب :: 'نرم افزارهای طراحی وب'-
پرش به: