همان طور که دوستان اطلاع دارند در حالت عادی نمی توان تصاویر متحرک از نوع فلش ، فیلم ، تصویر با فرمت Gif و ...... را برای پس زمینه دسکتاپ سیستم عامل ویندوز انتخاب کرد و این سیستم عامل از این لحاظ دارای محدودیت است . از طرف دیگه نرم افزارهایی در این زمینه وجود دارد که این امکان را به کاربر سیستم عامل ویندوز می دهد که تصاویر متحرک در پس زمینه ویندوز قرار دهند مانند نرم افزار Screen2Dream که با این نرم افزار می توان محافظ صفحه نمایش را به عنوان پس زمینه دسکتاپ انتخاب کرد ولی ایرادی که این نرم افزار دارد این می باشد که حافظه رم ( RAM ) بسیار زیادی مصرف می کند و عملکرد سیستم را بسیار کند می کند . برای رفع این مشکل و اینکه دوستان بتوانند یک تصویر متحرک در پس زمینه دسکتاپ خودشون قرار بدهند من با استفاده از چند فایل فلش ( Flash ) بسیار زیبا که از طریق اینترنت تهیه کرده ام و کاملا متناسب برای دسکتاپ می باشند و با تغییر و تبدیل آنها به فرمت Html ، این امکان را برای بازدید کنندگان سایتم فراهم کرده ام که می توانند این تصاویر متحرک بسیار زیبا از نوع فلش را بدون نیاز به نرم افزاری در پس زمینه دسکتاپ خود قرار دهند و نکته بسیار مفیدی که این تصاویر ذارند این می باشد که هیچ تاثیری بر عملکرد سیستم از لحاظ مصرف رم ( RAM ) نمی گذارد .
ابتدا یکی از فایل های زیر را دانلود کنید ( فرض می کنیم فایل باران (Rain-MPcomputer) را دانلود کرده اید).
بعد از دانلود کردن فایل مربوطه آن را از حالت فشرده خارج کنید .
اینک اگر فایل مربوطه را باز کنید در داخلش دو آیکون مطابق تصویر زیر مشاهده می کنید که یکی از آیکون ها به نام Rain-MPcomputer می باشد .
حال وارد کنترل پنل ویندوز شوید و بروی آیکون Disply کلیک کنید تا پنجره Disply Preperties باز شود .
اینک از طریق برگه Desktop بروی دکمه Browse کلیک کنید و مسیر فابل Rain-MPcomputer را بدهید و بعد از پیدا کردن فایل Rain-MPcomputer بروی دکمه Open کلیک کنید و در پنجره Disply Preperties بروی دکمه OK کلیک کنید .
بعد از انجام این کار یک تصویر متحرک بسیار زیبا به شکل بارش قطرات باران در بکگراند دسکتاپ مشاهده می کنید ( اولین تصویر این آموزش مربوبط به دسکتاپ کامپیوتر خودم می باشد که که در بکگراند دسکتاپم فایل Rain-MPcomputer رو قرار دادم )
امیدوارم بازدیدکنندگان خوب سایتم از این تصاویر که سعی کردم در عین زیبایی منحصر بفرد هم باشند خوششون بیاد . البته این کار در نوع خودش یک کار جدید است که مشابه این کار رو در هیچ سایتی ندیدم .
( در مورد فایل حباب حتی دوستان بعد از قرار دادن این تصویر به عنوان پس زمینه با موس می توانند جای حباب ها رو جا به جا کنند )
وقتی شما آنتی ویروسی بروی کامپیوتر خود نصب می کنید بخشی از ساختار برنامه ریزی شده برای نرم افزار آنتی ویروس ، ارتباط با اینترنت و مرکزی می باشد که باید هر چند وقت یکبار با آن مرکز در ارتباط باشد تا از آخرین لیست ویروس های جدید و نحوه مقابله با آن آگاه شود که این کار توسط خود کاربر و با استفاده از بروز کردن ( update ) کردن آنتی ویروس انجام می شود و یا مثلا نرم افزار های رایگانی همچون RealOne Player را وقتی بروی کامپیوتر نصب می کنید و به اینترنت وصل می شود مشاهده می کنید که تبلیغاتی اینترنتی در داخل نرم افزار برای شما نمایش داده می شود پس این نوع نرم افزار های رایگان نیز در بخشی از ساختار برنامه ریزی شده برای آنها نیازمند ارتباط با مرکز خود در اینترنت می باشند . نرم افزار های جاسوسی نیز برای گزارش عملکرد کامپیوتری که آنرا تحت کنترل قرار داده اند باید با مرکز مورد نظر خود در اینترنت در ارتباط باشند پس نوع عملکرد نرم افزار های جاسوسی نیز شبیه آنتی ویروس ها ، نرم افزار های رایگان و ... می باشد با این تفاوت که عملکرد کامپیوتر شما را بدون اجازه شما به مرکزی در اینترنت گزارش می دهد و به نوعی در حال جاسوسی از اطلاعات محرمانه شما می باشد .
حال سوالی که پیش می آید این است که آیا در ویندوز xp بخشی وجود دارد که لیستی از این نرم افزار ها که در برخی از شرایط ممکن است به اینترنت وصل شوند را نمایش دهد تا بتوان از میان این لیست ، نرم افزار های جاسوسی را تشخیص و غیر فعال کرد ؟؟؟ بله در برگه Exceptions در بخش Windows Firewall .
برای دسترسی به این بخش بعد از ورود به کنترل پنل ویندوز xp بروی آیکون Windows Firewall کلیک کنید و بعد از باز شدن پنجره Windows Firewall بروی برگه Exceptions کلیک کنید . در این برگه شما می توانید لیستی از نرم افزار هایی که ممکن است در برخی از شرایط برای اهداف مختلف به اینترنت متصل شوند وجود دارد . در این لیست به دقت به اسم نرم افزار های مختلف توجه کنید و هر اسمی که در این بخش برای شما ناآشنا بود غیر فعال ( بلوک ) کنید یعنی تیک کنار نام مورد نظر را بر دارید .
البته نگران این قضیه نباشید که اگر به اشتباه نام یک نرم افزار کاربردی را غیر فعال کنم امکان استفاده از این نرم افزار و وصل شدن آن به اینترنت وجود ندارد بلکه باعث می شود فقط نرم افزار بدون اجازه شما در زمانی که شما به اینترنت وصل می باشید با مرکز مورد نظر خود در ارتباط نباشد . با استفاده از این روش شما به راحتی می توانید عملکرد بسیاری از نرم افزار های جاسوسی را در کامپیوتر خود غیر فعال کنید . در انتها بد نیست این نکته را بگم که برخی از کوکی ها که به واسطه مراجعه به برخی از سایت ها ممکن است در کامپیوتر شما نصب شوند نیز می توانند به مانند نرم افزار های جاسوسی عمل کنند پس بهتر است هر دو هفته یک بار کلیه کوکی ها خود را از طریق اینترنت اکسپلورر پاک کنید .